lørdag, januar 05, 2008

Kåre Willoch er Kuul, Gro ei ku.

Ikke bare tar "anti-sukker Gro" imot penger fra den nest værste sukkerpusheren, men nå er hun til-og-med skatteflykning. Kåre Willoch har siden mine studiedager vært en skikkelig grepa kar, og nærmest som sosialist å regne.

Helt til nå. Føler at måten mange sosialister (og sosialdemokrater) er fornøyd med å bli kastet et ben til vanner ut sosialistbegrepet og at man burde hatt titler som "Storebroder" og "kjærlighetsinsisterer".

Gro tråkker på sine gamle verdier, og jeg føler at hun har mer til felles med Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet enn med partiene på venstresiden. "Det er bare småpenger, for et konsulentverv", du liksom. Om man kjøper pepsiflaskene i Norge på bensinsstasjon er det snakk om 13750 halvlitersflasker med sukkerholdig drikke, til 20,- NOK per flaske. Mener å ha hørt at en flaske inneholder tilsvarede 9 sukkerbiter... = 123'750 sukkerbiter.
Tenk dere tallet med flasker kjøpt i Vietnam, eller på tilbud på supern til 8,90 NOK per flaske?

Jens Bjørneboe skrev en gang at de radikale var de som kunne falle tilbake på familieformuen sin. Nå virker det som om de radikale er de som vil benytte engasjementet sitt til å få fine, fett betalte, stillinger. Ikke ulikt FrP'ere og KrF'ere.  Faen så skuffende at en gang trivelige og engasjerte Gro, som var allemannseie og som hilste i Nordmarka, har blitt opptatt av å mele sin - og ikke de svakeres kake.