onsdag, januar 02, 2008

Frp og Fyrverkeri

- Det er ille at man skal sette en hel nasjon under administrasjon fordi noen i fylla ikke klarer å forholde seg til sunn fornuft. Dette er en kollektiv avstraffelse, sier Ellingsen til VG Nett som er kraftig uenig i forbud av raketter.

I denne artikkelen får vi høre nye bondefangeriuttalelser fra en FrP'er, som ellers er fornøyd med å gode penger på å sitte og være uenig, for så å stemme for budsjettet allikevel.

Fyrverkeri er faktisk forbudt for privatpersoner, men politi og brannvesen har et "midlertidig amnesti på nyttårsaften og noen timer ut i første nytttårsdag. Sånt bør en i jutiskommitèen vite. Å snakke om "kollektiv" avstraffelse fordi noen fulle folk ikke kan oppføre seg... så de som blir skadet (ogen sjelden gang drept)  av fulle tullinger skal straffes ... herregud. Livet er for kort til å diskutere med FrP'ere. 


Godt Nytt År, folkens. Jeg for min del synes profesjonelle bør håndtere fyrverkeri. Trodde FrP klaget på at bibliotekene konkurrerte med private bokhandlere. Bør fulle tullinger da ikke kunne konkurrere med private pyroteknikere?