onsdag, april 26, 2006

Tredje runde.

Tippeligaens tredje runde er over og Ham-Kam ligger på en syvende plass. Det er sånn det skal være, vi liker ikke å vake på nedrykksplass. Ellers presterte Vålerenga en god kamp, men flaksete Rosenborg slipper alltid unna. Heldigvis er det slutt på den tiden Rosenborg vant kampene motstanderen ikke maktet å avgjøre. Tromsø tapte mot Sandefjord. Tromsø har tapt tre kamper på rad. Selv Ham-Kam tapte mot Sandefjord, men Tromsø har tapt tre på rad. Fire på rad, om vi regner med neste kamp på Briskeby. Etter den får Tromsø virkelig se å sanke noen poeng! Tromsø ordner seg nok uansett etter hvert.

Ellers viste Molde, tross tapet, at de nok ikke er en særlig stor nedrykkskandidat. (Dessverre.) Lyn bekreftet at de er en medaljekandidat og Brann viste at de kanskje 'klarer det i år', ved å slå Start i Kristiandsand, men vi vet vel alle at de svikter etter hvert. Jeg sa en gang, i diskusjon med en bergenser, at det er synd Brann aldri lever opp til forventningene, da de har fine supportere. Etter en seier er de medaljekandidater. Etter to på rad er de gullkandidat. Tre seire på rad får de aldri.

Ellers blir serien jevn, også i år. Ingenting er gledeligere enn det - så lenge Ham-Kam og Tromsø klarer seg. Ingen lag har full pott etter tre kamper, og de nyopprykkede har sanket godt med poeng.

Liv/Fossekallen tusket til seg poeng fra Bryne. Ikke nok med at de tusker til seg klubbnavnet, (Det er faktisk allerede en Hønefoss BK i distriktet), men heldigvis ligger de allerede litt bak. Aage-gutta i Aage-brakka på Aage-stadion' har dessverre for mye Aage-penger til at de kommer seg en divisjon ned, der de hører hjemme.